Цариця Ялинка

Символом Нового Року є красуня ялинка. Майже в кожній сім’ї її наряджають в яскраві скляні іграшки та гірлянди. Але сьогодні я хочу поговорити про ялинки які встановлюють на центральній площі області. В нас в Стань-і-Славі кожного року зрубують нову ялинку, безжально і необдумано. Багато розмов точилося навколо цієї проблеми. Розумні люди пропонували посадити ялинку, але любі (наголос на «ю») попередні мери відмовлялися, ґрунтуючись на тому, що вона занадто маленька, щоб бути в центрі міста. Доходило до абсурду – мірялись висотою зрубаної ялинки, не усвідомлюючи, що вони росли не одне десятиліття. Я не уявляю як їм не страшно шукати і випадково не зрубати Царицю Ялинку. Поясню чим відрізняється красуня ялинка від Цариці. Якщо зрубати Царицю, то навколо пенька утворюється поляна, оскільки вона своїм корінням підтягує воду до сусідніх ялиночок. Зрубавши Царицю, людина порушує мікроекосистему лісу, а люди (екстрасенси) відчувають це зрушення як власний біль. Не пригадую в якому році але Царицю Ялинку зрубали. Зрозуміло це стало лише весною. Тоді було перше моє попередження з цього приводу. Багато хто послухав його, я попередила що станеться в разі повтору. Попередила, оскільки не відали що творили. Наступного року поставили велику штучну ялинку. Так от, зібралося бидло на оглядини і зробило висновок, відітілі їм не ПАХЛО… Ялинку «обісрали» сказано було, що Новий Рік їм спортили. Це що якийсь «забой» Ялинки. Так от, вернемось до попереджень. Сьогодні моє Друге попередження. Третього просто не буде. Для тих хто не вірить скажу. Попереднього разу попереджень (хто вигріб, тому честь і хвала) закінчилось все тим, що причетних до забою Цариці Ялинки внутрішні органи розвісили як гірлянди в центрі лісу. Спогади про цей інцидент залишився в пам’яті не тільки верхушки  ієрархічної системи людства, а навіть середнього класу. Тому так багато людей не любить справляти Новий Рік. Щоб було зрозуміло скажу з порівнянням до Нічного Дозору – Ольгу зрізали, цього року пішли слухи що зрізали і Світлану. Третього не буде. Я не знаю хто стане генератором ідеї помсти, не знаю і виконавців, я лише скажу про циклічність часу. Попереднього разу не тільки перестали вирізати ялинки а й святкувати взагалі. Скажу точніше – перенесли дату святкування Нового Року. Хто воскресив святкування не відомо, можливо той «штріх» який прорубав (в прямому смислі слова) вікно в Європу, одночасно вимагаючи, щоб перед ним робили «глупий вираз обличчя».
            Не будемо говорити про темне минуле і поговоримо про теперішнє і майбутнє. Зараз створені цілі базари на яких торгують ялинками. Хто, який придурок їх кришує? Продавати природні цінності гріх, включаючи всі природні матеріали. Ще б патент на це купили. Обмінюєте природні ресурси на папірчики, обгортки які, доречі, теж виготовляються з природних матеріалів. Присвоєння чужого називається крадіжкою. Як вони не бояться Господнього Суда за життя. Після такого Суда просипаєшся з червоними очима з кровопідтьоками, згадуєш з чого почалась череда твоїх гріхів. І скажу, молись-не-молись Природа не прощає нічого, скільки її не проси. Особливо мені подобається коли кажуть «ми не боїмося відповідальності», відповідальності за свої думки, відповідальності перед собою, відповідальності перед Батьківщиною, відповідальності перед людьми і народом та ін. Такі люди справжні ідіоти які ніколи не розплачувалися по рахунку. Для таких скажу: Ви ніколи не бачили фільм «Разплата», ви не відповідаєте навіть за свої слова і дії. Оплата по «щітам» попереду. Вже багатьом людям сниться, що вони на Суді Божому, таким скажу: заспокойтеся, ви свідки і свідчите проти когось, якого називаєте ближнім. Тепер передихніть, і я поясню точніше вираз «не суди і судим не будеш». Формується новоспечений «Сумеречний Дозор» який судить і своїх і чужих (з сторони Ночного Дозору). Щоб було зрозуміло скажу, представниками є ті два близнюки які прийшли в кінці Дневного Дозору. Пам’ятаєте по телевізору лунало: заспокойтеся, війни немає. Немає так і не випоминайте її, просто заткніться і все. Щоб стало ще зрозуміліше скажу Вій, тоді «на». Хто такий Вій і кому він служив (в минулому) можна найти в інтернеті. Сьогодні лунає: надзвичайного стану ЩЕ немає. Так от Війни просто не буде. Для тих хто знає про перші два свідчення Фатіми (точно не знаю як це називається в простонароді) скажу про третє, вірніше нагадаю, і закінчується воно словами: «Якщо ви не зупинитесь, тоді Я відпущу караючу руку Перуна, сина свого». Для війни потрібно противника, а його немає, оскільки карати будуть невірних, можливо навіть точково, як ракову пухлину, що дала метастази і намагається умертвити цілий організм. Народна Мудрість – знесли Кумира, чекай (сучасними словами) Героя. Для тих хто не знає, що знесли кумира Перуна, скажу: сформувалась Перунова Сотня. Для тих, хто не знає, що таке Кумир скажу, на місці де Герой розгнівався, встановлювали стовп, заради того, щоб ніхто не ставав на це місце, оскільки місце (сучасними словами) набирало певної структури, і хто ставав на нього, відчував те саме, що і Герой – гнів. А про Сотню скажу, якщо б люди мали бджолину структуру організації суспільства, то Сотня була б шершнями.
            Я попередила, хто має Разум, той прислухається, хто Зрячий, той побачить. А скільки і кому я дала попереджень, кожному рішати самому.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте