Сім'я - ячейка суспільства

В зв’язку з дозволом укладання одностатевих шлюбів в Європі додам про усиновлених дітей таких пар. Оскільки вченими досліджено, що до семирічного віку дитина впевнено має відповідати на запитання пов’язані з знаннями про власну стать, стать батьків, розрізняти чоловічі та жіночі імена, то можна зробити висновок, що віднести себе до певної статі дитина може тільки тоді, коли є зразок поведінки в сім’ї. Саме сімейні цінності формують в дитини поведінку відповідної статі. Сім’я, а не вулиця чи вихователі. В Європі дозволили одностатеві шлюби. Звідки береться гомосексуальний потяг я розглядала в іншій статті, скажу лише, що визначальним в виборі партнера є ще й  емоційна складова, характеристика цих базових емоцій потребує більш глибокого розгляду в іншому контексті. Зараз хочу акцентувати увагу на дітях, в яких стерто розуміння статевої орієнтації. Діти, в яких є зовнішні признаки і чоловічих і жіночих статевих органів називаються гермафродитами, але хочу уточнити, що це екзогенні гермафродити. В Європі підняли питання про прочерк в графі про стать батьків, а замінити на «родитель один, родитель два». Стирання слів «батько» і «матір» призведе до ендогенного (внутрішнього) гермафродитизму. Каталожним прикладом ендогенного гермафродита є співак Борис Апрель. На питання: ти кого любиш хлопчиків чи дівчаток?, він відповідає: я ще не зрозумів. Явне відставання в сексуальній освіті, а саме через неспроможність не тільки зорієнтуватись у власному тілі, а й усвідомити різницю між жінкою та мужчиною. Сексуальна дисгармонія у вихованні веде до одностатевих шлюбів, і була б моя воля, я б заборонила всиновлювати дітей таким парам, оскільки зразок поведінки батька і матері в таких «сім’ях» просто відсутній, не говорячи вже про психологічне навантаження для дитини в момент розповіді друзям про батьків.
            Ендогенний гермафродит не здатен внутрішньо віднести себе до певної статі, оскільки відсутня статева ідентифікація особистості. Хлопчик буде вважати, що дівчинка це той самий хлопчик з, чомусь, меншими статевими органами і, чомусь, «випуклими» грудьми, не розуміючи чому він повинен називатись «хлопчиком», а вона «дівчинкою». Дітей в яких відсутня статева ідентифікація голосно називають субкультурою емо або субкультурою готів. Це далеко не субкультура, а недоліки статевої орієнтації, оскільки саме серед цих дітей відзначається високий рівень суїцидальних нахилів. Початком, розвитком і задатком звичайно ж є мода унісекс. Для тих хто не знає, скажу, що це одежа що можуть вдягати як хлопці так і дівчата. Модельєри говорять про зміщення ролей, що відіграють мужчина і жінка в суспільстві. Я ж скажу, що атрибутом матріархату в сім’ї не являється одівання галстука жінкою. Матріархат – здатність жінки заробляти гроші, а не її гламурний зовнішній вигляд. Унісекс стирає границі між розумінням у дітей ролі батька і матері при створенні власної сім’ї, стирання функцій притаманних жінці та мужчині, а також затримує психологічний розвиток особистості, оскільки дитина довше залишається в підлітковому віці і не хоче брати на себе відповідальність, що повинна формуватись на старших етапах розвитку особистості.
            Європа, до якої ми так прагнемо, дозволила одностатеві шлюби, не за горами, дозволить всиновлювати дітей таким парам, а ніхто не знає наслідків таких рішень для нащадків. 

5 коментарів

Ірина Тригуб
«Дітей в яких відсутня статева ідентифікація голосно називають субкультурою емо або субкультурою готів. Це далеко не субкультура, а недоліки статевої орієнтації..»
а можна запитати, хто називає?
Ольга Мороз
Субкультурою, називають вони себе самі і інтернет, насправді ж, в них в них відсутнє сприйняття ролі жінки і мужчини в суспільстві, сім"ї і власному оточенні. В гуглі наберіть «субкультура» і Вам дадуть перелік можливих варіантів…
Ольга Мороз
Я зрозуміла, що ви гот? Якщо помилилась наперед вибаче. В готів є одна спільна риса — в шкалі емоційних тонів вони знаходяться на рівні антагонізму (заперечують все і вся), я цій шкалі присвячу розділ, щоб Ви і такі як Ви зрозуміли свій емоційний стан який нероздільно пов«язаний з поведінкою і потребами. Пройдіть тест Люшера і не заглядайте в дуло зарядженого пістолета — демони не сплять, і чим чорт не шутить!
Ірина Тригуб
з превеликою цікавістю подивлюся на ваш «розділ».може, на мене і таких як я зійде просвітлення.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте